Taiwan-Large_tcm233-2396552.jpg
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΟΡΕΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕΟΥΛ ΜΠΟΥΣΑΝ ΚΥΟΤΟ ΤΟΚΙΟ ΧΙΡΟΣΙΜΑ
13 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ - ΤΑΪΠΕΪ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για το νησί της Ταιβάν, που παλιότερα λεγόταν Φορμόζα. Ολονύκτια πτήση.

2η ΗΜΕΡΑ ΤΑΪΠΕΪ

Άφιξη νωρίς το πρωί στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της χώρας την Ταιπέι, και μια απο τις πιο αναπτυσσόμενες πόλεις της Ασίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στην διαθεσή σας.

3η ΗΜΕΡΑ ΤΑΪΠΕΪ

Πλούσιο πρωινό και συνεχίζουμε με την περιήγηση μας στην μεγαλύτερη πόλη της Ταιβάν. Μια σύγχρονη κοσμοπολίτικη μητρόπολη, πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο, ζωντανό,γεμάτο ενθουσιασμό. Μεταξύ άλλων θα δούμε το εντυπωσιακό μνημείο ChiangKaiShek με τις μεγαλοπρεπείς αίθουσες που εντυπωσιάζουν απλωμένες πάνω σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους με χαριτωμένα περίπτερα και ήρεμες λίμνες, το εθνικό μουσείο – παλάτι στο οποίο εκτίθενται εκθέματα 5.000 χρόνων της αυτοκρατορικής κινεζικής τέχνης και συλλογές από Νεφρίτη, το παρεκκλήσι των μαρτύρων και την παλιά οδο Dibua με καταστήματα που διαθέτουν παραδοσιακά κινεζικά προιόντα.

4η ΗΜΕΡΑ ΤΑΪΠΕΪ - ΣΕΟΥΛ

Αφήνουμε την γοητευτική Ταιβάν και «πετάμε» για την μεγαλούπολη της Σεούλ, πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας. Άφιξη στην πόλη η οποία βρίθει από μνημεία, ανάκτορα και κήπους που γοητεύουν τους επισκέπτες της.

5η ΗΜΕΡΑ ΣΕΟΥΛ

Στην πρωινή μας περιήγηση στην πόλη που ίδρυσε το 1359 η δυναστεία των Γι, θα δούμε τα Aνάκτορα Kιονγκ Mποκ τα οποία κτίστηκαν το 1395 μΧ για να στεγάσουν την δυναστεία και θα συνεχίσουμε με το προεδρικό μέγαρο (BlueHouse) τον μυστικό κήπο, την υπαίθρια αγορά της Ανατολικής πύλης και το ενδιαφέρον εθνικό λαϊκό μουσείο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Tο βράδυ μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε ένα φολκλορικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν πανέμορφες Kορεάτισες χορεύτριες

6η ΗΜΕΡΑ ΣΕΟΥΛ

Ημέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη. Επισκεφθείτε ενα τμήμα της μεγάλης ανατολικής αγοράς με τον πλούσιο διάκοσμο, χαθείτε στους πλούσιους δρόμους της και ψωνίστε σουβενίρ και τοπικά χειροτεχνήματα στα μικρά σοκάκια με τα παραδοσιακά μαγαζάκια που γοητεύουν την ανθρώπινη φύση.

7η ΗΜΕΡΑ ΣΕΟΥΛ - ΟΣΑΚΑ - ΚΥΟΤΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ιαπωνία. Άφιξη στην Οσάκα, επιβίβαση στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς το Κυότο την αρχοντική παλιά Πρωτεύουσα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Στον ελεύθερο χρόνο σας χαθείτε στους στενόμακρους δρόμους του με τα πολύχρωμα αναμμένα φανάρια, ακούστε τον ήχο ενός γκογκ και χαρείτε την μελωδία από τις τρεις νευρικές χορδές του σαμισέν.

8η ΗΜΕΡΑ ΚΥΟΤΟ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΡΑ

Στην πρωινή μας περιήγηση, το Κυότο θα μας αποκαλύψει πολλές από τις μονάκριβες ομορφιές του. Θα σεργιανίσουμε ανάμεσα από αναρίθμητα επιβλητικά κτίρια, κήπους, ανάκτορα και ιερά και θα φωτογραφίσουμε πολλά από τα επιβλητικά κτίσματα. Θα δούμε το χρυσό περίπτερο Kinkaku-ji το οποίο κατασκευάστηκε τον 14ο αιώνα, το ιερό Heian το οποίο κτίστηκε το 1894 με αφορμή τον εορτασμό των 1100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης και θα συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες ομορφιές της χιλιοχρονιάτικης πρωτεύουσας. Στη συνέχεια θα έρθουμε στην Νάρα. την ιερή πολιτεία, την πρώτη μόνιμη πρωτεύουσας της χώρας από το 710-780μ.Χ. με τους περίφημους Βουδιστικούς ναούς, το γιγάντιο άγαλμα του Βούδα και το μοναδικό στον κόσμο πάρκο με τα χίλια ελάφια, τα πανύψηλα προαιώνια δένδρα, τις λίμνες και τις παγόδες. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κυότο.

9η ΗΜΕΡΑ ΚΥΟΤΟ - ΟΝΤΑΒΕΡΑ - ΧΑΚΟΝΕ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ - ΤΟΚΥΟ

Το πρωί θα διασχίσουμε την κεντρική Ιαπωνία σε μια απολαυστική διαδρομή με το τρένο βολίδα. Άφιξη στην Ονταβέρα και συνεχίζουμε οδικώς για το Χακόνε, το οποίο θα περιηγηθούμε. Θα απολαύσουμε μια σύντομη κρουαζιέρα στην ήρεμη λίμνη Άσι, θα ανέβουμε αργότερα με το τελεφερίκ πάνω από την ηφαιστειακή κοιλάδα Οβακουντάνι με τις κοχλάζουσες θερμές πηγές και στην συνέχεια θα έρθουμε μέχρι τον «5ο σταθμό» του Ιερού Βουνού Φούτζι. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ανεπανάλυπτο Τόκυο.

10η ΗΜΕΡΑ ΤΟΚΥΟ

Μοντέρνο το Τόκυο με φυσιογνωμία μεγαλούπολης περηφανεύεται για την ομορφιά του. Η πρωτεύουσα που θα σας γνωρίσουμε σήμερα το πρωί είναι μια απέραντη πολιτεία. Στην πρωινή μας περιήγηση θα δούμε μεταξύ άλλων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα,από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίσματα, μια όαση γαλήνιας ομορφιάς στο κέντρο της πόλης σ’ ένα μεγάλο πάρκο,το κτίριο της Βουλής, το συγκρότημα Ασακούσα για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή ναό της Θεάς Κάνον και θα συνεχίσουμε με τις οδούς Senso-ji και Nakamise. Πολυκαταστήματα και μικρά μαγαζάκια, γκαλερί, βραδινά κέντρα και εστιατόρια χαρακτηρίζουν την Ginzaτην οποία μπορείτε να επισκευτείτε το απόγευμα. Η περίφημη αυτη συνοικία αποτελεί τον ιδανικό τόπο για αγορές.

11η ΗΜΕΡΑ ΤΟΚΙΟ

Στον ελεύθερο χρόνο σας ανακατευτείτε με το πλήθος και χαρείτε μία σπάνια πόλη. Εντυπωσιακό είναι το “Tokyo Tower” και μια καλή ιδέα για να ανακαλύψετε το Τόκιο είναι να κάνετε μία βόλτα με το καραβάκι στα νερά του ποταμού Sumida. Αν όλα αυτά δε σας συγκινούν τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μια ολοήμερη εκδρομή που έχουμε οργανώσει για να επισκεφθείτε το Nikko.

12η ΗΜΕΡΑ ΤΟΚΙΟ

Ημέρα ελεύθερη μέχρι την ώρα της πτήσης για την Αθήνα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, ολονύκτια πτήση.

13η ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τιμοκατάλογος > Πατήστε εδώ