SEYXELLES.jpg
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΜΑΧΕ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΠΡΑΛΕΝ ΚΟΥΖΙΝ

9 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1Η ΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ

Αναχώρηση από Αθήνα και πτήση μέσω άλλου σταθμού για το μεγάλο νησί των Σεϋχελλών Μάχε.

2Η ΜΕΡΑ: ΜΑΧΕ

Άφιξη στο Μάχε και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Ημέρα ελεύθερη για να επισκεφθείτε τη μικρότερη πρωτεύουσα του κόσμου Βικτώρια και έτσι να δείτε τη μικρή αγορά της και να κάνετε τα ψώνια σας σε παραδοσιακά σουβενίρ, λικέρ καρύδας και πίνακες ζωγραφικής.

3Η ΜΕΡΑ: ΜΑΧΕ

Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση στο ξενοδοχείο σας και τις εγκαταστάσεις του ή για κολύμπι στη διάσημη παραλία του νησιού Μπο Βαλόν ή για μία εκδρομή στα ματωμένα δάση του βόρειου τμήματος του νησιού με την όμορφη θέα σε όλο το αρχιπέλαγος.

4Η ΜΕΡΑ: ΜΑΧΕ-ΑΓ. ΆΝΝΑ

Αργά το μεσημέρι θα γίνει η επιβίβαση στο σκάφος και αναχώρηση για μία μοναδική εμπειρία ιδιωτικής κρουαζιέρας στα καλύτερα σημεία των εξωτικών Σεϋχελλών. Εκεί που δεν μπορεί να φτάσει εύκολα κάποιος. Πρώτη στάση για κολύμπι το κοντινό νησάκι της Αγ. Άννας. Απολαύστε το δείπνο καλωσορίσματος στο δειλινό με θέα το θαλάσσιο πάρκο και το μεγάλο νησί Μάχε. Διανυκτέρευση εντός σκάφους.

5Η ΜΕΡΑ: ΑΓ. ΆΝΝΑ - ΚΙΟΥΡΙΕΖ

Πρωινή μεταφορά στο προστατευόμενο γρανιτένιο νησί Κιουριέζ ή κόκκινο νησί (λόγω της απόχρωσης του εδάφους). Ανήκει στα εσωτερικά νησιά του αρχιπελάγους, το οποίο δεν κατοικείται αλλά έχει μεγάλη ζήτηση για κοντινές εκδρομές (κυρίως από το Πραλέν). Εδώ πέρα των υπέροχων ακτών θα συναντήσετε το τόπο που μεγαλώνουν οι αιωνόβιες γιγαντοχελώνες αλλά και τη καρύδα της θάλασσας (coco de mer) με το ιδιαίτερο σχήμα της που θυμίζει θηλυκότητα! Θα ακολουθήσει προαιρετική επίσκεψη στο πάρκο και στα μαγκρόβια δάση (που φυτρώνουν στη θάλασσα). Το απόγευμα θα δοθεί μπάρμπεκιου στη παραλία κάτω από τα δέντρα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε θαλάσσιες δραστηριότητες στο νησί. Διανυκτέρευση εντός του σκάφους.

6Η ΜΕΡΑ: ΚΙΟΥΡΙΕΖ - ΚΟΥΖΙΝ - ΠΡΑΛΕΝ

Το πρωί θα σαλπάρετε για το νησί Κουζίν, γνωστό για την προστασία και αναπαραγωγή σπάνιων πτηνών, για τη μεγάλη αμμώδη παραλία του και για την αναπαραγωγή θαλάσσιων χελώνων. Κάνοντας μία προαιρετική εκδρομή εσωτερικά του νησιού, θα μάθετε για τον τρόπο αναπαραγωγής και προστασίας των σπάνιων αυτών πτηνών. Το απόγευμα θα σαλπάρετε για το νησί Πραλέν και συγκεκριμένα για την Τρίτη ομορφότερη παραλία του κόσμου (Ανς Λάτζιο). Εκεί θα χαρείτε το μπάνιο σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σνόρκελιν (ο εξοπλισμός είναι έτοιμος στο σκάφος και σας περιμένει). Διανυκτέρευση εντός του σκάφους στη διάσημη παραλία.

7Η ΜΕΡΑ: ΠΡΑΛΕΝ - ΑΡΙΝΤ - ΣΑΝΤ ΠΙΕΡ - ΠΡΑΛΕΝ

Πρωινή αναχώρηση για το νησί Αρίντ, γνωστό τη γαρδένια Ράιτ και σπίτι σπάνιων ωδικών θαλασσοπουλιών. Με μία μικρή προαιρετική εξόρμηση στη κορυφή του νησιού θα απολαύσετε την μαγευτική θέα στο αρχιπέλαγος. Στη συνέχεια σαλπάρετε για το μικροσκοπικό νησί Σαντ Πιέρ…που φωτογραφίες του έχουν παίξει σε όλους τους τουριστικούς οδηγούς. Ένα μικρό ολοστρόγγυλο γρανιτένιο νησί με κοκοφοίνικες στο μέσο των τιρκουάζ νερών που σχηματίζουν οι εξωτερικές ατόλες του κρατιδίου….είναι κάτι μοναδικό. Μετά το γεύμα και έχοντας χρόνο για ξεκούραση, μόλις φτάσετε στο μικρό αυτό νησί, θα σας δοθεί χρόνος για ψάρεμα ή κολύμπι ή οργανωμένες καταδύσεις και σνόρκελινγκ. Αργά το απόγευμα θα μεταβείτε στο νησί Πραλέν για διανυκτέρευση στη προβλήτα της Αγ. Άννας. Σήμερα η βραδιά είναι κρεολέζικη με ότι αυτό συνεπάγεται σε μουσική χορό και φαγητό! Απολαύστε το!

8Η ΜΕΡΑ: ΠΡΑΛΕΝ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η αποβίβαση θα γίνει πρωινή ώρα και και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα (προαιρετικά), να κάνετε μία εξερεύνηση του νησιού επισκεπτόμενοι τη κοιλάδα Βαλέ Ντε Με ή αλλιώς το κήπο της Εδέμ. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα μέσω του μεγάλου νησιού Μάχε και ενδιάμεσου σταθμού.

9Η ΜΈΡΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το ανωτέρω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Aναχωρήσεις-Τιμές-Παροχές> Πατήστε εδώ