dinner-in-the-sky-brussels-belgium..jpg
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΑΝΔΗ ΜΠΡΥΖ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η Ημέρα : ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Αναχώρηση από το Ελευθέριος Βενιζέλος με απ ευθείας πτήση της Ολυμπιακής. Άφιξη στις Βρυξέλλες, συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την όμορφη πόλη. Στην διάρκεια της πανοραμικής μας περιήγησης θα δούμε την Grand Place, το άγαλμα "Manneken Pis", το Atomium, το Heysel Stadium, την Mini Europe με τις μινιατούρες σε κλίμακα 1/12 από πολλά αξιοθέατα της Ευρώπης, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken,τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο Πύργο την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Η περιήγησή μας θα τελειώσει με την άφιξη μας στο ξενοδοχεία για τακτοποίηση και ξεκούραση.

2η Ημέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ημέρα ελεύθερη η σημερινή για τις δικές σας βόλτες στην πόλη των Βρυξελλών. Εναλλακτικά, ακολουθήστε μας στην προαιρετική μας εκδρομή που ξεκινά από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλώ. Στην συνέχεια της διαδρομής μας προς το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο, θα διασχίσουμε τις Αρδένες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή μας δίπλα στον ποταμό Μάους θα διακοπεί μόνο για λίγο καθώς θα σταματήσουμε σε μια από τις πιο όμορφες Βελγικές πόλεις, την Ντινάντ για καφέ. Συνεχίζοντας την πορεία μας προς το Λουξεμβούργο, θα μας συνεπάρει η εναλλαγή φυσικών τοπίων, του νοτιοανατολικού Βελγίου. Φτάνοντας, θα αντικρύσουμε την πόλη που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι χτισμένη μέσα σε χαράδρα και στην οποία περιδιαβαίνοντας θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής για φωτογραφίες σε σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής. Επιστροφή στη Βρυξέλλες.

3η Ημέρα. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΥΖ

Σήμερα το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επισκέψεις σε δύο από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την πανέμορφη μεσαιωνική πόλης της Μπρυζ. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το πάρκο με τη "Λίμνη της Αγάπης", το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολύ-φωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Επόμενος σταθμός μας είναι η Γάνδη, όπου θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Το απόγευμα, επιστροφή στις Βρυξέλλες.

4η Ημέρα ΑΘΗΝΑ

Ημέρα ελεύθερη Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για Aναχωρήσεις , Tιμές και Παροχές συμβουλευτείτε τον Κατάλογο

Κατάλογος> Πατήστε εδώ