-honolulu-hawaii-usa.jpg
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΗΣΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ ΝΗΣΙΑ ΧΑΒΑΗΣ
24 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Αναχώρηση με απευθείας πτήση για την Νέα Υόρκη όπου φθάνουμε το βράδυ. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.

2η Ημέρα:ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την XΧονολουλού στο νησί Οάχου. Μετά την εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για απογευματινό περίπατο στο κοσμοπολίτικο Ουακίκι για μια πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πόλη.

3η Ημέρα: ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ

Σήμερα θα γνωρίσουμε το παγκοσμίως διάσημο νησί ξεκινώντας από την ίδια την Χονολούλου με το εντυπωσιακό παραδοσιακού αρχιτεκτονικού ρυθμού τοπικό κοινοβούλιο και στη συνέχεια σειρά έχουν οι παραλίες του ανατολικού τμήματος του νησιού με την πλούσια βλάστηση και το ηφαιστειακό πέτρωμα. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την περιοχή με τις βίλες των σταρ του Χόλυγουντ, θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Μορμόνων ενώ η εντυπωσιακή φυτεία Ανανά της Dole σε συνδυασμό με την υπέροχη τροπική φύση που την περιβάλλει θα ολοκληρώσουν τη μέρα μας.

4η Ημέρα:ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ

Στην σημερινή ολοήμερη εκδρομή θα επισκεφθούμε το Πολυνησιακό κέντρο του Νησιού όπου σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο πάρκο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον πολιτισμό των νησιών του Ειρηνικού. Θα απολαύσουμε την καλοθοπλεκτική των Μαορί, θα μάθουμε για τα τατουάζ των γυναικών στην Τόνγκα και φυσικά θα απολαύσουμε θέαμα με παραδοσιακούς πολυνησιακούς χορούς.

5η Ημέρα:ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ - ΓΟΥΑΜ - ΚΟΡΟΡ

Σήμερα ετοιμαστείτε για ένα "ταξίδι στο Χρόνο" αφού παρά το γεγονός ότι η πτήση μας για το Γουάμ είναι μόνο 7 ώρες, εμείς θα φτάσουμε… την επόμενη μέρα αφού θα διασχίσουμε την Διεθνή Γραμμή Αλλαγής Ημερομηνίας (International Date Line). Άφιξη στο Γκουάμ και άμεση ανταπόκριση για το Κορόρ στο νησί Παλάου. Άφιξη στο λιλιπούτειο παράδεισο της νοτιοδυτικής Μικρονησίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

6η Ημέρα: ΚΟΡΟΡ

Άφιξη στο λιλιπούτειο παράδεισο της νοτιοδυτικής Μικρονησίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

7η Ημέρα: ΚΟΡΟΡ

Η ολοήμερη ξενάγηση μας σε έναν από τους τελευταίους επίγειους παραδείσους ξεκινάει με την ίδια την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη με…11.000 κατοίκους Kορόρ και φυσικά το περίφημο Εθνικό Μουσείο, το παλαιότερο στη Μικρονησία με σπουδαία εκθέματα από τους γηγενείς πολιτισμούς. Στη συνέχεια στο εσωτερικό του νησιού με τα τυπικά χωριουδάκια όπου κυριαρχούν τα Μπάι, δηλαδή τα σπίτια συνάθροισης των ανδρών του χωριού, θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που ακόμα και σήμερα διατηρούν τον πραδοσιακό τρόπο ζωής τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υπέροχες παραλίες του νησιού θα μας μυήσουν στον πολιτισμό του Βορείου Ειρηνικού.

8η Ημέρα: ΚΟΡΟΡ - ΓΙΑΠ

Αν το Παλάου είναι διάσημο για κάτι αυτό είναι οι περίφημες κατάφυτες βραχονησίδες που ξεπηδούν σαν πλωτοί κήποι πάνω στα ζαφειρένια νερά του Ειρηνικού. Σήμερα η μέρα μας λοιπόν είναι αφιερωμένη σε μία μοναδική Κρουαζιέρα σε ένα από τα θαύματα της φύσης!!!. Επιστροφή το απόγευμα στο Κορόρ δείπνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου αργά το βράδυ θα πετάξουμε για το κοντινό Γιάπ. Άφιξη ξημερώματα στο Γιαπ και μεταφορά στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

9η Ημέρα: ΓΙΑΠ

Oλοήμερη ξενάγηση του νησιού όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα μοναδικά τεράστια πέτρινα νομίσματα, τα οποία εκτίθενται μπροστά από την είσοδο των «πλουσίων σπιτιών» του νησιού σαν σύμβολο πλούτου και πολιτικής δύναμης. Το νησί είναι κατάφυτο από μανγκρόβια φυτά και οι ντροπαλοί του κάτοικοι είναι πάντα πρόθυμοι να καλωσορίσουν τους λιγοστούς «τολμηρούς» επισκέπτες. Η γνωριμία μας με το νησί θα ολοκληρωθεί με μια βόλτα στην πρωτεύουσα Κολόνια.

10η Ημέρα : ΓΙΑΠ

Είναι βέβαιο ότι το Γιαπ διαθέτει την πιο πλούσια υποθαλάσσια φύση του Ειρηνικού. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας συνοδευμένο από την δυνατότητα snorkeling στην καταπληκτική λαγκούνα του Μάντα Ρέι και του εσωτερικού ρίφ για να θαυμάσετε από κοντά απίστευτους σχηματισμούς κοραλλιών και σπάνια πολύχρωμα τροπικά ψάρια. Το σίγουρο είναι ότι η Μαγεία του Ειρηνικού θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια σας σε ένα απίστευτο καμβά χρωμάτων και αισθήσεων.

11η Ημέρα : ΓΙΑΠ - ΓΟΥΑΜ

Νωρίς τα ξημερώματα πετάμε για το Γουάμ, το πιο ιστορικό νησί της Μικρονησίας που σήμερα αποτελεί έδαφος των Η.Π.Α. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πλούσια ιστορία της περιοχής ξεκινώντας από τα αποικιακά μνημεία της Ισπανικής Κυριαρχίας όπως ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας, το φρούριο Σάντα Aγουέδα, δίπλα στην κατοικία του κυβερνήτη του νησιού, τη γέφυρα του Αγ. Αντωνίου καθώς και το βασιλικό μονοπάτι των Ισπανών. Η γνωριμία μας με το Γουάμ θα συνεχιστεί με το Πάρκο Λάτε όπου εκτίθενται οι περίφημοι πέτρινοι κίονες που χρησιμοποιούσαν οι ιθαγενείς Τσαμόρο για την θεμελίωση των σπιτιών τους. Τέλος θα επισκεφθούμε το Ιστορικό πάρκο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου που ξυπνά τις μνήμες ενός εφιαλτικού παρελθόντος της περιοχής.

12η Ημέρα :ΓΟΥΑΜ - ΣΑΪΠΑΝ

Oλοήμερη αεροπορική εκδρομή στο Σαϊπάν, που ενώ αποτελεί Αμερικανικό έδαφος, βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Νησιών Βόρειες Μαριάνες. Η ολοήμερη περιήγησή μας θα μας αποκαλύψει πλούσια τροπική βλάστηση, παραδοσιακούς οικισμούς των Μικρονήσιων κατοίκων διανθισμένα από μνημεία της πρόσφατης παγκόσμιας Ιστορίας και όσων διαδραματιστήκαν εκεί κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Γουάμ..

13η Ημέρα :ΓΟΥΑΜ

Η μέρα μας σήμερα είναι σκόπιμα ελεύθερη αφού το Γουάμ είναι το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Νησιών Μαριάνες. Απολαύστε τα καταγάλανα νερά της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο μας, περπατήστε στα εμπορικά κέντρα της Τούμον Μπέι, του Ουακίκι του δυτικού Ειρηνικού ή θαυμάστε τα έμβια όντα του βυθού στο εντυπωσιακό ενυδρείο της πρωτεύουσας Αγκάνα.

14η Ημέρα :ΓΟΥΑΜ - ΠΟΝΠΕΪ

Πρωινή πτήση για το Πονπέι στα νησιά Kαρολίνες. Το απόγευμα θα απολαύσουμε μια πλωτή ξενάγηση με τυπικές πιρόγες στο θαλάσσιο Πάρκο Eνιπέιν το οποίο είναι γεμάτο από Μαγκρόβιους βάλτους και υφάλους. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

15η Ημέρα :ΠΟΝΠΕΪ

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής το περίφημο Nαν Mαντόλ. Η πλωτή μας ξενάγηση θα μας αποκαλύψει 92 τεχνητές νησίδες που δημιουργήθηκαν πάνω στα ρηχά νερά του τραπεζοειδούς υφάλου που κυριαρχεί στην περιοχή στις οποίες αναπτύχθηκε ένας μυστηριώδης πολιτισμός που έφτασε στην ακμή του 800 περίπου χρόνια πριν και που εγκαταλειφθήκαν αργότερα από άγνωστη αιτία.

16η Ημέρα :ΠΟΝΠΕΪ - ΜΑΤΖΟΥΡΟ

Πτήση για το Mατζούρο στο σύμπλεγμα των νησιών Mάρσαλ όπου φθάνουμε αργά το απόγευμα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο

17η Ημέρα : ΜΑΤΖΟΥΡΟ

Η ξενάγηση μας θα μας αποκαλύψει ένα από τα πιο ιδιότυπα νησιά στον πλανήτη αφού το Ματζούρο είναι μία στενόμακρη ατόλη της οποίας το πλάτος κυμένεται από 10 - 80 μέτρα !!! Η λιλιπούτεια πρωτεύουσα Ουλίγκα όπου είναι συγκεντρωμένος σχεδόν όλος ο πληθυσμός του νησιού με τα γραφικά δημόσια κτιριά της, το ενδιαφέρον μουσείο Αλέλε όπου θα μυηθούμε στα ήθη και τα έθιμα των κατοίκων του νησιού καθώς και η φάρμα μαργαριταριών θα εμπλουτίσουν το σημερινό μας πρόγραμμα.

18η Ημέρα : ΜΑΤΖΟΥΡΟ

Πόσες φορές αλήθεια έχει κανείς την ευκαιρία να περάσει μια μέρα της ζωής του σε ένα τόσο μικρό επίγειο παράδεισο; Να χαρεί τη θάλασσα, να αισθανθεί την μοναδικότητα να βρεθεί σε μια τόσο στενή λωρίδα στεριάς στη μέση του ωκεανού και να αναλογιστεί πως είναι από τους λίγους ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να το κάνουν κι ίσως από τους τελευταίους μια που το Ματζούρο κινδυνεύει να εξαφανιστεί κάτω από τα νερά του ωκεανού αν συνεχιστεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας και το λιώσιμο των πάγων στον πλανήτη.

19η Ημέρα :ΜΑΤΖΟΥΡΟ - ΜΑΟΥΙ

Πρωινό ελεύθερο για μια τελευταία βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά του Ειρηνικού. Το απόγευμα πετάμε για το Μάουι στο σύμπλεγμα των Νησιών της Χαβάης μέσω Χονολούλου. Το παράξενο είναι ότι θα φθάσουμε τα ξημερώματα της ίδια μέρας…χάνοντας μία μέρα της ζωής μας αφού για μία ακόμα φορά διασχίζουμε την Διεθνή γραμμή αλλαγής Ημερομηνίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το μεσημέρι ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το Μάουι που διατηρεί ακόμα και σήμερα τον αυθεντικό πολυνησιακό χαρακτήρα της Χαβάης. Θαυμάσια τροπική φύση με πυκνή βλάστηση στη μία πλευρά του νησιού, υπέροχα τοπία με απόκρημνους βράχους προϊόν των γεωλογικών ανακατατάξεων, κρατήρες σβησμένων ηφαιστείων με πολλά διαφορετικά χρώματα λόγω της διαφορετικής περιεκτικότητας σε μέταλλα, εντυπωσιακές παραλίες με θαυμάσιες αμμουδιές και φυσικά η γραφική Λαχάινα με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα υπόσχονται μια αξέχαστη μέρα.

20η Ημέρα : ΜΑΟΥΙ - ΝΗΣΙ ΧΑΒΑΗΣ

Η εμπειρία της Χαβάης είναι σίγουρα ελλιπής αν δεν διανθιστεί με πτήση με ελικόπτερο πάνω από τα ενεργά ηφαίστεια του Χαβάι Άιλαντ. Αμέσως λοιπόν μετά την πρωινή μας σύντομη πτήση από το Μάουι στο Χίλο, μεταφερόμαστε στο ελικοδρόμιο για να βιώσουμε την μοναδική εμπειρία της 45λεπτης πτήσης πάνω από τα ηφαίστεια. Κρατήρες που ακόμη και σήμερα κοχλάζουν και εκτοξεύουν αέρια με πίεση προς τον ουρανό καθώς και σεληνιακά τοπία σμιλευμένα από τη λάβα των ηφαιστείων θα κάνουν την μέρα μας κυριολεκτικά μοναδική.

21η Ημέρα : ΝΗΣΙ ΧΑΒΑΗΣ

Σήμερα μας περιμένει ένα ολοήμερος γύρος του μεγαλύτερου νησιού του συμπλέγματος της Χαβάης. Τροπικά δάση, δροσιστικοί καταρράκτες, αλλά και οι ίδιες οι πόλεις με τον πολυνησιακό χαρακτήρα, όπως το Χίλο και η Κόνα θα μας εντυπωσιάσουν.

22η Ημέρα : ΝΗΣΙ ΧΑΒΑΗΣ - ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο για να απολαύσουμε τις τελευταίες μας βουτιές στα καταγάλανα νερά του Ειρηνικού. Το απόγευμα πετάμε μέσω Χονολούλου για την Νέα Υόρκη.

23η Ημέρα : ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη το μεσημέρι στην Νέα Υόρκη και επιστροφή με απευθείας πτήση για την Αθήνα.

24η Ημέρα : ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στην Αθήνα..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το ανωτέρω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Aναχωρήσεις-Τιμές-Παροχές > Πατήστε εδώ